Ads Top

Main Ad

Pakai Beg Mewah Ketika Bercuti Di Dubai, Tya Arifin Dituduh Riak Oleh Netizen

Usahawan terkenal dan juga personaliti media sosial, Tya Arifin sememangnya sentiasa menjadi tumpuan netizen di media sosial kerana semangat dan juga kewibawaannya dalam dunia perniagaan yang diusahakan Tya kini.

Membawa jenama Mutyara dalam kehidupan bisnesnya, sudah pasti apa sahaja yang ditunjukkan menantu penyanyi tersohor negara ini akan menjadi perbualan dan ikutan ramai.

Advertisement

Terdahulu, Tya ada memuat naik foto percutiannya di Dubai menerusi sebuah hantaran di Instagram namun lain pula reaksi sesetengah netizen di ruangan komen.

Hanya kerana Tya bergaya bersama beg tangan, usahawan itu dituduh riyak dan menunjuk-nunjuk pula.

Komen IG Tya

Tidak melatah dengan kritikan tersebut, Tya nampaknya mengabaikan sahaja komen-komen seperti itu di media sosial Instagram miliknya.

Difahamkan, Tya kini berada di Dubai atas urusan perniagaan bersama-sama beberapa lagi usahawan terkenal tanah air bagi memperkenalkan lagi jenama Mutyara ke persada dunia.

Dia juga aktif membantu wanita-wanita yang ingin mencuba bidang perniagaan menerusi program yang dianjurkan olehnya iaitu Berniaga Bersama Tya.

Malah, jenama Mutyara turut mendapat pengiktirafan daripada Superbrands Malaysia 2021, baru-baru ini.

Tya Arifin
4 minggu lalu

Dah Bantu Lebih 25,000 Rakyat Malaysia, Tya Arifin Tolak Tepi Kerjaya Seni, Utamakan Perniagaan

The post Pakai Beg Mewah Ketika Bercuti Di Dubai, Tya Arifin Dituduh Riak Oleh Netizen first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.