Ads Top

Main Ad

Selalu Ditegur Kerana Terlalu Seksi, Nadia Brian Mohon Doa Peminat Agar Terbuka Hati Tutup Aurat

Pelakon seksi, Nadia Brian mengakui bahawa bahagian komen media sosialnya sering dipenuhi dengan teguran netizen yang memintanya untuk tampil berpakaian lebih sopan dan menutup aurat.

Tidak melenting atau marah dengan teguran yang diberikan, Nadia atau nama sebenarnya, Nadia Najwa Mohamed Rashidi,31, menganggap segala teguran itu sebagai doa untuk dia berubah ke arah yang lebih baik.

Advertisement

Nadia juga memaklumkan bahawa dia sentiasa menghargai kritikan daripada peminat dan mengganggap mereka berbuat begitu kerana prihatin dengan dirinya.

Nak berubah daripada segi pemakaian itu memerlukan masa. Insya-Allah mana tahu dengan berkat doa daripada orang, saya pun boleh berubah.

Jelasnya lagi, dia hanya ingin menjadi diri sendiri dan apa yang penting selain pemakaian adalah seseorang itu perlulah sentiasa menghormati orang tua dan merendah diri dalam kehidupan.

Advertisement

Perkembangan lain, Nadia berkongsi rasa teruja apabila filem lakonan pertamanya, Ratu Kala Jengking telah berjaya tercalon dalam Festival Filem Malaysia ke-31.

Sekadar info tambahan, Nadia pernah mendirikan rumah tangga bersama seorang ahli perniagaan iaitu Muizz Nasruddin pada 9 November 2019 sebelum bercerai pada 2 April 2021 dengan talak satu.

Nadia Brian
2 hari lalu

Tak Serik Dengan Penceraian, Nadia Brian Simpan Impian Kahwin Tahun Hadapan

The post Selalu Ditegur Kerana Terlalu Seksi, Nadia Brian Mohon Doa Peminat Agar Terbuka Hati Tutup Aurat first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.