Ads Top

Main Ad

TV3 Hentikan Siaran Langsung ‘Anugerah Drama Sangat 2021’, WTCKL Dilanda Banjir

Anugerah Drama Sangat 2021 (ADS2021) buat julung kalinya dianjurkan secara siaran langsung terpaksa dihentikan serta merta akibat keadaan cuaca yang tidak mengizinkan di World Trace Centre, Kuala Lumpur.

Memetik laporan daripada mStar, pihak Media Prima memaklumkan penangguhan itu terpaksa dilakukan kerana berlakunya banjir kilat di lokasi anugerah terbabit.

Advertisement

Penyampaian anugerah lain akan diumumkan dalam Melodi secara langsung pada hari esok (Ahad).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tv3malaysia (@tv3malaysia)

Dalam pada itu, semua selebriti yang hadir pada malam itu diminta untuk meninggalkan WTC dengan segara kerana tidak mahu apa-apa perkara yang tidak diingini berlaku disana.

Pada malam ADS2021 tersebut, hanya sembilan anugerah sahaja yang sempat disampaikan kepada para pemenang dan masih berbaki lagi beberapa anugerah iaitu Drama Popular, Pengarah Terbaik, Drama Terbaik dan Anugerah Khas Barisan Pelakon Terbaik Drama belum diumumkan.

Advertisement
Anugerah Drama Sangat 2021 dihentikanSumber : Utusan TV  

Sekadar info, anugerah tahunan ini dihoskan oleh pengacara terkenal Nabila Huda dan Ain Edruce serta ianya disiarkan secara langsung di TV3 pada jam 9 malam, semalam.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

Sharnaaz Ahmad sang bara
1 hari lalu

"MLM 2021 'Low' Dari Setiap Peserta, Dari Skala 10 Saya Bagi 5.35 Je.." - Sharnaaz Ahmad

The post TV3 Hentikan Siaran Langsung ‘Anugerah Drama Sangat 2021’, WTCKL Dilanda Banjir first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.